Maitinimas organizuojams remiantis Lietuvos respublikos teisės aktais, reglamentuojančiais ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikų maitinimą. Vaikai maitinami 5 kartus per dieną. Organizuojant vaikų maitinimą yra sudaromi 15-os dienų numatomi valgiaraščiai su apskaičiuota paros energetine verte, priklausomai nuo vaiko amžiaus. Visas patiekiamas maistas gaminamas vietoje, pagal aukštus standartus įrengtoje virtuvėje. Virtuvės higienos būklė paskutinio patikrinimo metu gavo aukščiausią – 5 balų įvertinimą.
Patys kepame šviesią ir tamsią duoną, naminius pyragus, sausainius. Vakarais vaikai turi galimybę atsigerti ekologiško pieno, išskirtinės kokybės natūralių lietuviškų sulčių, paskanauti ekologiškų bei sveikuoliškų desertų.
Mokyklos vaikai maitinami švediško stalo principu, tuo pasiekiami keli tikslai:
- geriau patenkinti vaikams tiekiamo maisto poreikiai;
- padidinti sveikatai palankaus maisto (ypač daržovių, vaisių) vartojimą;
- sumažinti maisto švaistymą;
- nėra galimybės nusipirkti nesveiko maisto.
Maisto gamyboje atsižvelgiama į sezoniškumą ir tradiciškumą.